Ontdek de Pampushout

Geplaatst op 25-07-2014 om 00:00

Pampushout Almere

Ravotten in de natuur, leuke tekening maken voor oma, nieuwe spellen leren, de Flevo Piraten Route ontdekken, dansen in het Kastanjehof of trommelen op vaten.

Dat kan in juli, augustus en september elke woensdag van 14.00 tot 16.30 uur in de Pampushout, het stadsbos vol uitdagingen van Het Flevo-landschap.

De Doewoensdagen worden begeleid door Kleurincultuur.com en Talent in Opleiding. Voor slechts €3,- per keer kun je een schilderij maken onder leiding van een kunstenaar of sporten onder begeleiding van een instructeur. Lekker energie opdoen of kwijtraken in de natuur, leuk tijdens de buitenschoolse opvang om met de kinderen naartoe te gaan. Of gewoon, om even iets anders te doen als volwassene.
Elke woensdag staat er iets anders op het programma. De eerste en derde woensdag van de maand worden afgesloten met interactief muziektheater. Kinderen en volwassenen verzorgen samen met Gerard Poot van 16.00 tot 16.30 uur een voorstelling. Locatietheater op een unieke locatie bij Poort, het Kastanjehof aan het Van Wagtendonkpad.

Lees meer