Mooi weer? Marina Muiderzand!

Genieten van de natuur bij Marina Muiderzand

Marina Muiderzand is de jachthaven van Almere Poort en biedt scala aan faciliteiten voor mensen met en zonder boot. Zowel voor zeebonken als voor landrotten is hier van alles te doen. De jachthaven is centraal gelegen en u kunt alle kanten op om te genieten van de natuur die Almere en omstreken te bieden heeft.

Vanaf de haven zijn het Markermeer, IJsselmeer, de Randmeren, Friese meren, het Waddengebied en de Noordzee gemakkelijk bereikbaar. Ook kunt u heerlijk fietsen, wandelen of vogels spotten in de dichtbijgelegen natuurgebieden Lepelaarsplassen en de Oostvaardersplassen.

Marina Muiderzand

Voorzieningen
U kunt als watersporter terecht in de haven bij diverse watersportwinkels, verschillende scheepsimporteurs en de jachtmakelaar. Ook kunt u bij Marina Muiderzand een boot huren, lessen nemen bij de zeilschool of een kinderfeestje geven.

Maar er is meer: Het café-restaurant Voor Pampus met een geweldig terras aan het water waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, het strand met horeca en loungeplekken bij Sail Today. Bovendien verhuurt Marina Muiderzand beach lodges. Zo kunt u op een luxe manier midden in de natuur uw vakantie vieren.

Tegenover de haven ligt Fort Pampus, een forteiland dat in 2007 gerenoveerd en gerestaureerd is. U kunt op Pampus door een gids worden rondgeleid, een speurtocht doen of lunchen en genieten van het mooie uitzicht.