Alles over nieuwbouw op Bewustnieuwbouw.nl

Geplaatst op 24-04-2015 om 00:00

Logo Bewust Nieuwbouw
Hoe werkt het precies, als je een nieuwbouwhuis wilt kopen? Waar moet je op letten? En waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Op deze en talrijke andere vragen geeft de nieuwe website bewustnieuwbouw.nl antwoord.

Bewustnieuwbouw.nl: stappenplan en nieuws
Behalve informatie over bijvoorbeeld koopcontracten, de verschillende soorten rentes tijdens de bouw en het belang van garanties, geeft Bewust Nieuwbouw informatie over hypotheken, nieuwe installaties, innovatieve materialen en energiezuinigheid. Daarnaast laat de site zien welke stappen je allemaal kunt zetten in je zoektocht naar een nieuwbouwhuis.
 
Op Bewust Nieuwbouw staat verder nieuws over nieuwe wet- en regelgeving, andere ontwikkelingen op nieuwbouwgebied en evenementen die interessant zijn als je een nieuwbouwhuis zoekt. Maar ook ervaringsverhalen van bewoners van nieuwbouw komen aan bod.
 
Op de hoogte blijven
Kijk eens op de site! Je kunt je daar abonneren op een nieuwsbrief, die je op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen op nieuwbouwgebied. Je kunt het nieuws ook volgen via Facebook en Twitter @BewustNieuwbouw. Daar kun je ook laten weten wat jij zelf belangrijk vindt.
 
Foto bij Bewust Nieuwbouw

Laatste nieuws

Alles verkocht!

01-12-2015

We feliciteren alle toekomstige bewoners heel hartelijk met jullie nieuwe huizen en wensen jullie veel woonplezier toe!
Lees meer

Kom binnen kijken!

24-09-2015

Op zaterdag 3 oktober tijdens de WoonExpeditie Almere kun je tussen 11.00 en 15.00 uur binnen komen kijken op de Eddastraat 30.
Lees meer