Complete afwerking

Als je een huis in Droom3 koopt, hoef je alleen nog maar je gordijnen op te hangen en je meubels neer te zetten. Je woning is namelijk al voorzien van een complete keuken met apparatuur, een volledig ingerichte luxe badkamer, een fraaie laminaatvloer en geschilderde muren.

Hoe ideaal en makkelijk wil je het hebben?

Waardecheque keuken LandwoningKeuken

Er zit een mooie complete keuken van de firma Keukenhome in je huis. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en een design afzuigkap. Alle apparatuur is van het merk Pelgrim.

Sanitair en tegelwerk

De luxe badkamer heeft hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair, mooie grote tegels tot aan het plafond en is zelfs standaard voorzien van een relaxte regendouche van Grohe.De toiletten zijn vrijhangend. Alle kranen in de badkamer en toiletruimte zijn van het merk Grohe.

Wanden en vloeren

Je huis wordt afgewerkt met een fraaie laminaatvloer met keuze uit 4 stijlen en de muren in huis worden voor je geschilderd met keuze uit 4 kleuren. Wij werken hiervoor samen met HuisMakeOver, een servicegerichte organisatie gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere woonwensen en afwerkingsmogelijkheden bij nieuwbouwwoningen. Dus als je andere wensen hebt dan kan dat uiteraard ook!

LaminaatFlyer HuisMakeOver

Voor nóg meer comfort

Voor nóg meer comfort in je woning wordt deze voorzien van een vloerverwarmingsinstallatie. En als aanvulling hierop worden in de woonkamer bovendien nog convectoren in de vloer weggewerkt (zgn. convectorputten). 

 

Modelwoning keukenModelwoning eethoek 2Modelwoning woonkamer 1Modelwoning badkamerModelwoning slaapkamerModelwoning kinderkamer 1Modelwoning studie zolder